26 Eylül 2010 Pazar

Haftanın ilginç hikayeleri


Geride kalan haftada Avrupa basınında yer alan çok ilginç, eğlenceli hikayeler vardı. Bunlardan birkaçını sizlerle paylaşayım dedim.
Balotelli’nin üç büyük pişmanlığı
Sakatlığı süren Mario Balotelli, zamanının büyük bölümünü şu ana kadar yaşadığı pişmanlıkların muhakemesini yapmakla geçiriyormuş. 3 şeye çok pişmanmış ama bunlardan “aptal kızlar” ile takılma hatasından bir türlü vazgeçemiyormuş. Balotelli: “Eğer geçmişe gidebilseydim, üç şeyi yapmazdım” diyor. “Inter formasını yere atmazdım, ne taraftarlarla tartışmaya girerdim, ne de beni sadece reklam amaçlı kullanmak isteyen aptal kızlarla vakit geçirirdim. Öyle beyinsiz insanlarla beraber olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim. Aslında hala öyle kızlarla takıldığım için aptal olmalıyım”.

Honduraslı kaleci gazeteciyi vurur
Bazı insanlar eleştiriyi pek hoş karşılamaz ve maalesef Diez gazetesinde muhabir olarak çalışan Saul Carranza’nın Honduras kalecisi Donaldo Morales hakkında yazdığı bir haber iyi karşılanmamış olmalı ki Morales, tepkisini muhabiri vurarak gösterdi. Kaynaklara göre olay Tegucigalpa’da Estadio Nacional’de Motagua takımının antrenmanı sırasında yaşandı. Carranza, Morales’in takım arkadaşı olan Jorge Claros ile bir röportaj yaparken aniden bir silahla ortaya çıkan Morales muhabiri iki yerinden vururken, serseri saçmalar bir başka muhabirin de yaralanmasına sebep oldu. Diego Maradona’nın 1994 yılında Buenos Aires’teki evinde gazetecilere pompalı tüfekle ateş açarak dört kişinin yaralanmasını hatırlatan olay sonrasında Morales sinirlerine hakim olamadığını söyleyerek, Carranza’dan af dilese de, muhabir bunu kabul etmedi.Motagua başkanı Pedro Atala takımın 156 kez formasını giyen oyuncuyu süresiz olarak kadro dışı bırakmaya hazırlanıyor. En azından Diez gazetesi öyle iddia ediyor.

Jordan ile randevu için 12 bin pound
Çoğu insan, erkek delisi, göz kamaştırıcı model Katie ‘Jordan’ Price ile bir randevu için sağ kolunu feda eder. Ama Manchester City’li ikili Micah Richards ve Adam Johnson bu ayrıcalık için 12 bin pound ödedi. İkiliyle eski futbolcu Ashley Ward’un düzenlediği bir hayır organizasyonunda sohbet eden Jordan, hızlı bir şekilde Richards ve Johnson’ı kendisiyle zaman geçirmeleri için binlerce pound ödemeye ikna etti. Bir ara açık arttırma 8 bin pound’da takılı kaldığında Jordan çok ucuza gideceğini düşünmüş olmalı ki, olduğu yerde sıçrayarak daha fazla bağış yapılmasını istedi. Hatta şöyle bir şey de söyledi: “Hadi ama! 12 bin pound’a çıkabilirsiniz. Siz nerede oynuyorsunuz, Manchester City değil mi?” Böylece VIP gecesinde toplanan 180 bin pound’a Richards ve Johnson’ın parası da eklendi. Bu miktar 4 önemli hayır kurumu arasında bölüştürülecek.

Hiç yorum yok: