15 Eylül 2010 Çarşamba

Şampiyonlar Ligi 1.Gün


Bursa’ya yazık oldu demek isterdim ama o kadar bile direnç gösteremedi yeşil beyazlılar. Ellerinden geleni yaptılar ama çok farklı bir platform Şampiyonlar Ligi. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ne rezillikler yaşadı burada, Bursa’nın ne ki. Kafalarını hiç düşürmeyecekler ve devamlı ileriye bakacaklar. Her maç ayrı bir tecrübe onlar için. Ben Bursa’nın kadro yapısı gereği deplasmanda daha başarılı olmasını bekliyorum. Bugün biraz da ilk maçın sahasında olması nedeniyle gaza geldiler. 3 büyüklerle oynadıkları gibi daha kontrollü ve defansif oynasalar çok daha iyi olabilirdi. Sağlık olsun. Bu farklı mağlubiyet yetmiyormuş gibi bir kötü haberde Old Trafford’tan geldi. Manchester kazansaydı Bursa’nın Avrupa Ligi şansı çok olurdu ama şimdi havaya girmiş Rangers ve darbe yemiş Manchester United’la deplasmanda oynayacaklar. İşleri çok zor.
*****************
Diğer maçlara baktığımızda ise Manchester United’ın yaşadığı gibi büyük bir sürpriz yok. Inter’in Twente deplasmanında aldığı beraberlik biraz şaşırtabilir ama Hollanda Şampiyonu halen McClaren’ın izlerini taşıyor. O yüzden çok şaşırmamak lazım. Schalke’nin mağlubiyet serisi burada da devam etti. Felix Magath’a bu kadar kötü bir seri hiç yakışmıyor. Raul yanlış takıma gitti bence:)
Alman-İngiliz düellosunda ise gülen taraf olmadı. Werder kaybetseydi çok büyük yara alırdı, o yüzden 2-0 geriden gelip puanı kurtarmak önemli iş.

Hiç yorum yok: