25 Temmuz 2011 Pazartesi

Elano Milli Takımda Yok


Copa America'da 4 penaltıyı da kaçırarak elendikten sonra ilk maçta nasıl bir kadroyla çıkacaklarını bende çok merak ediyordum. Mano Menezes'e eleştiriler fazlaydı kupa sonrası. Aslında son elendikleri Paraguay maçında fena oynamasalar da genel performansları kötüydü. Bunda çok çaylak bir takımla çıkmanın etkisi de yadsınamaz. 2014 Dünya Kupası'na kadar da bu takım palazlanır mı soru işareti. Şimdi önlerinde farklı bir dönem başlıyor. Hazırlık maçlarıyla Kupa'ya hazırlanacaklar. İlk karşılaşmayı da Almanya ile deplasmanda gelecek oynayacaklar. Menezes, Copa America sonrası kadroda 3 ismi değiştirmiş. İçlerinden en önemlisi Dunga'nın prensi Elano. Diğer orta saha oyuncuları Jadson ve Sandro. Savunmadan da Luisao ve Adriano'yu kesmiş. Yerlerine Bayern Münih'ten Luiz Gustavo, Vasco da Gama'dan savunma oyuncusu Dede ve son olarak Corinthians'tan Ralf'ı dahil etmiş. Andre Santos ise kadrodaki yerini koruyor. Elano'da başka sıkıntılarda var sanırım ve bundan sonra milli takımda göremeyebiliriz eski Galatasaraylıyı. Çünkü bu tip elenmelerden sonra illa ki fatura kesilir birilerine. 10 Ağustos'ta Stuttgart'ta forma giyecek Brezilya kadrosu şöyle;
Kale: Julio Cesar (Inter Milan), Victor (Gremio)
Savunma: Daniel Alves (Barcelona), Maicon, Lucio (both Inter Milan), Andre Santos (Fenerbahce), David Luiz (Chelsea), Dede (Vasco da Gama), Thiago Silva (AC Milan)
Orta Saha: Ramires (Chelsea), Lucas Leiva (Liverpool), Ralf (Corinthians), Elias (Atletico Madrid), Paulo Henrique Ganso (Santos), Fernandinho (Shakhtar Donetsk), Lucas (Sao Paulo), Luiz Gustavo (Bayern Munich), Renato Augusto (Bayer Leverkusen)
Forvet: Neymar (Santos), Robinho, Alexandre Pato (both AC Milan), Fred (Fluminense), Jonas (Valencia)

Hiç yorum yok: